Palvelut


Klubiravintola

Sea Golf klubiravintolassa tai terassilla voit nauttia ennen kierrosta, sen välissä tai jälkeen pientä tai isoa suolaista ja makeaa hyvässä seurassa, juomia unohtamatta. Kierroksen jälkeen saunaan ja sitten nauttimaan runsaasta ja edullisesta lounasbuffet'sta tai tilaamaan maukasta À la Cartea kattavalta listaltamme. Päivittäin on tarjolla myös suositusannoksia, joista voit löytää mieleistäsi syötävää. Nyt myös isommat ryhmät ovat tervetulleita meidän uuden lisärakennuksen myötä. Siihen mahtuu noin 70-80 henkeä. 


Catering

Meiltä voit tilata myös cateringpalveluita (tilaukset vähintään 10 henkilölle). Häät, merkkipäivät ja muut juhlat sekä tilaisuudet järjestyvät vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Olitpa kotona, mökillä tai missä vain lähialueella, tilaisuus räätälöidään teidän tarpeisiinne, kun siitä sovitaan ajoissa.

Pyydämme tekemään tilaukset vähintään viikkoa ennen tilaisuutta. Tilaisuuden järjestelyt sovitaan aina tapauskohtaisesti. Kuljetuksesta sekä muusta tarjoilusta veloitamme erikseen. Nouto on veloitukseton.


Yrityksille

Yrityksille ja yhteisöille järjestämme ennakkotilauksesta tilaisuuteenne sopivan tarjoilukokonaisuuden. Valintanne mukaan aamiaisen seisovasta pöydästä, eväspaketit kentälle mukaan ja kisan jälkeen lounaan buffet'sta tai päivällisen pöytiin tarjoiltuna.


Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä lisää!


©2021 Sea Golf Klubiravintola - TJ-Catering Ay